Strandplein en voorzieningencentrum geopend!

Sinds de opening van fase 1 is het afgelopen jaar hard gewerkt aan het tweede gedeelte van de centrumvoorzieningen op Ouddorp Duin, reden voor een feestje! Op 8 juli 2017 hebben naar schatting 3.000 mensen de opening van het restaurant Bij Marc, het Strandplein en het Strandtheater bezocht.

Met de uitbreiding is Ouddorp Duin de centrale spil in de ontwikkellocatie. In de diverse winkeltje kan je terecht voor o.a. strandartikelen, surfkleding of het huren van een fiets. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd als Segway rijden of surflessen volgen. Naast de winkels biedt Ouddorp Duin een volwaardige supermarkt, een Strandtheater, fietsenverhuur, ijssalon, restaurant en diverse binnen- en buitenspeelvoorzieningen. Exclusief voor de gasten van Landal Strand Resort Ouddorp Duin is er tevens een binnenzwembad voorzien van een separaat peuter- en kleuterbad.

Voor actuele informatie over Ouddorp Duin kunt u terecht op www.ouddorp-duin.nl. Ouddorp Duin, dé leukste plek om te stranden!

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!