Nieuw recreatieproject aan de Noordzeekust

Na het succes van Strand Resort Ouddorp Duin word binnenkort gestart met een nieuwe project binnen Ouddorp Duin.

Ridderstee Ouddorp Duin
Ouddorp Duin is dé ontwikkellocatie aan de Nederlandse kust. Binnen Ouddorp Duin worden een aantal projecten gerealiseerd, waarvan Ridderstee Ouddorp Duin als nieuwste project wordt geïntroduceerd. De naam ‘Ridderstee’ is terug te leiden naar de rijke historie van een duinboerderij in Ouddorp. 

Blijf op de hoogte!
De komende periode zal de ontwikkeling van Ridderstee Ouddorp Duin verder uitgewerkt worden. Graag houden wij u als eerste op te hoogte van de ontwikkelingen van onder andere de architectuur van het landschap en de woningen. Op www.ridderstee.com kunt u alvast een eerste indruk krijgen.

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!