Laatste woning Strand Resort verkocht

De laatste woning op Strand Resort Ouddorp Duin is verkocht! Met het bereiken van deze mijlpaal zijn binnen 2,5 jaar na de introductie alle woningen verkocht aan hun nieuwe eigenaar. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de realisatie van de woningen op het resort. Als de werkzaamheden zijn afgerond zal het resort beschikken over ruim 250 woningen welke (deels) voor de verhuur worden aangeboden via Landal GreenParks.

Bekijk hier het eindresultaat:De vraag naar een woning in Ouddorp Duin is doorlopend hoog geweest en mede dat maakt investeren in een van de woningen tot een waardevaste belegging. Binnen het ontwikkelgebied Ouddorp Duin worden de komende jaren een aantal projecten gerealiseerd. Strand Resort Ouddorp Duin is als eerste project tot stand gebracht en binnenkort zal Ridderstee Ouddorp Duin in verkoop worden genomen. Voor meer informatie over het nieuwe project kunt u kijken op www.ridderstee.com.

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!