locationHeader

Uw recreatievilla direct aan zee

Het eiland Goeree-Overflakkee

Een eiland met een eigen sfeer. Goeree-Overflakkee hoort al eeuwenlang bij Zuid-Holland, maar wordt door zijn eigen dialect en karakteristieke landschap vaak gezien als het noordelijkste Zeeuwse eiland. Het ongerepte eiland wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak en het Grevelingenmeer.

Mooi Ouddorp

Ouddorp is letterlijk een oud dorp dat karakteristiek is voor Goeree-Overflakkee. De leeftijd van Ouddorp is niet exact bekend. Het dorp is misschien al rond het jaar 900 ontstaan. Daarmee is het de oudste plaats van het eiland. Meerdere malen werd het dorp gekozen tot “De beste badplaats van Nederland”.

Actief genieten

Maak kennis met de veelzijdigheid van Goeree-Overflakkee. Of u nu wilt fietsen, wandelen, zonaanbidden of watersporten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast zon, zee en strand is een bezoek aan een van de karakteristieke dorpjes en stadjes zeker de moeite waard. Actief zijn én genieten tegelijk!

Prachtige natuur

Natuur in al haar facetten vindt u volop in de omgeving van Ouddorp en Goedereede. Naast brede stranden vindt u er het karakteristieke schorren- en slikkenlandschap en natuurlijk uitgestrekte duingebieden. Geniet van de ongerepte natuur tijdens een korte of langere wandeling langs prachtige, afwisselende routes. Rust en ruimte. U vindt het hier volop.

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!