Investeren in een vakantiewoning
direct aan zee!

Uniek in Nederland! Uw vakantiewoning direct aan zee, middenin het nieuw aangelegde duingebied van Ouddorp.

Waardevaste investering Een duurzaam ontwikkelde woning op een unieke plek.

Uw eigen plekje aan de Noordzeekust Investeren op steenworp afstand van de prachtige kuststrook van Ouddorp.

Aantrekkelijke verhuurmogelijkheden Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is voor veel woningeigenaren dé ideale verblijfsmogelijkheid.

Nieuw recreatieproject aan de Noordzeekust
Uw droomplek aan zee!

explain-image

Topbelegging aan de Noordzeekust

Ouddorp Duin is dé ontwikkellocatie aan de Noordzeekust. Binnen Ouddorp Duin worden de komende jaren een aantal projecten gerealiseerd. Strand Resort Ouddorp Duin is als eerste gerealiseerd en is inmiddels uitverkocht. Binnenkort wordt gestart met het tweede project genaamd Ridderstee Ouddorp Duin.

Investeren in een woning op Ouddorp Duin is investeren in duurzaamheid. De vakantievilla’s worden hoogwaardig gebouwd en hebben een eigen, unieke architectuur. De ontwikkellocatie ligt direct aan de Noordzeekust van Ouddorp, op slechts een uur rijden van de Randstad. De vraag is doorlopend hoog en dat maakt investeren in een woning op Oudorp Duin tot een waardevaste belegging

Wilt u als een van de eerste geïnformeerd worden over de investeringsmogelijkheden binnen dit nieuwe project? Schrijf u dan in op www.ridderstee.com

Houd mij op de hoogte

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!