Het resort

Strand Resort Ouddorp Duin

Aan de zonzekere en aangename kust van het eiland Goeree-Overflakkee ontstaat op de grens van land en zee de komende jaren Strand Resort Ouddorp Duin. De recreatievilla’s in het fraaie duingebied zijn van alle gemakken voorzien. Verder staat duurzaamheid tijdens de realisatie en exploitatie van het resort voortdurend hoog op de agenda. Als tweede woning geven de villa’s u de zekerheid van een waardevaste belegging.

Parkfaciliteiten

Het multifunctionele hoofdgebouw van Strand Resort Ouddorp Duin ligt aan een plein in de duinen. Het gebouw wordt geïntegreerd in het landschap. U vindt hier vele voorzieningen, zoals een zwembad, restaurant, bar en snackbar. U wordt gastvrij ontvangen bij de receptie waar u alle informatie over het park en de streek kunt krijgen. Hier bevindt zich ook de parkwinkel waar u ’s morgens terecht kunt voor verse broodjes. Strand Resort Ouddorp Duin heeft bovendien een fietsverhuur, wasserette en een leuk speelparadijs voor de kinderen.

Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide

Goeree-Overflakkee heeft een grote aantrekkingskracht. Door de goede bereikbaarheid en korte reisafstand doen zowel korte als lange vakanties het erg goed. Uiteraard is dit positief voor de verhuuropbrengsten. Van 0 tot 100% de keuze voor eigen gebruik of volledige verhuur.

Landal GreenParks verzorgt verhuur

LandalDe verhuur van uw woning wordt verzorgd door Landal Greenparks, een betrouwbare partner en specialist op dit gebied. Landal GreenParks is een zeer professionele organisatie met goede naam in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Tsjechië. Met Landal GreenParks bent u verzekerd van een ervaren partij.

Ontdek naast het succesvol uitverkochte Strand Resort project meer (nieuwe) ontwikkelingen binnen kustgebied Ouddorp Duin.
Bekijk projecten

Houd me op de hoogte

Uw eigen
plekje aan
zee!