NIEUW project aan de Noordzeekust!

Úw droomplek aan zee!

Na de succesvolle ontwikkeling van het Strand Resort is de verkoop van de vakantiewoningen van Ridderstee Ouddorp Duin gestart. Nieuwsgierig?

x

Strand Resort Ouddorp Duin

Aan de zonzekere en aangename kust van het eiland Goeree-Overflakkee ontstaat op de grens van land en zee de komende jaren Strand Resort Ouddorp Duin. De recreatievilla’s in het fraaie duingebied zijn van alle gemakken voorzien.

Het luxe resort telt diverse fraaie onder architectuur ontworpen villa’s. Iedere villa heeft een unieke ligging in het duingebied. Het strand en de zee ligt op een steenworp afstand. U vindt er dus altijd uw ideale woning. Het resort beschikt over een multifunctioneel hoofdgebouw met faciliteiten als een receptie, zwembad, restaurant, bar, parkwinkel, fietsverhuur en kinderspeelparadijs. Dit aanbod aan voorzieningen staat garant voor een zorgeloze vakantie.

Locatie

Goeree-Overflakkee hoort al eeuwenlang bij Zuid-Holland, maar wordt door zijn eigen dialect en karakteristieke landschap vaak gezien als het noordelijkste Zeeuwse eiland. Het ongerepte eiland wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak en het Grevelingenmeer.

Bekijk locatievideo